Deze site maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteren

Hyperventilatie actief loslaten

Prijs € 29

GRATIS verzending vanaf € 0,00

 

Inhoud 50 ml

Onmiddelijk leverbaar

 

 

Aantal:

 

Plaats in mandje


Hyperventilatie actief loslaten: een handleiding

Over hyperventilatie werd door Chris Lenaerts een boek geschreven met de titel “hyperventilatie actief loslaten”. De schrijfster van het boek is kinesitherapeute en heeft zelf ervaren wat hyperventilatie is. Hierdoor kan zij zich perfect verplaatsen in de huid van een patiënt die hyperventilatie heeft. In haar praktijk als kinesiste heeft ze zich sterk gespecialiseerd in relaxatietherapie, voornamelijk gericht naar hyperventilatiepatiënten. In het boek beschrijft zij hoe hyperventilanten door een hel gaan en hoe zij moeten strijden om op een beetje begrip te kunnen rekenen.

 

Het boek hyperventilatie actief loslaten: de mening van lezers

Mensen die het boek hyperventilatie actief loslaten gelezen hebben, zijn doorgaans zeer enthousiast over het boek. Al vraagt het enige tijd en inspanning om het hele werk door te nemen, toch is het merendeel van de lezers van oordeel dat het over een werk gaat dat zowel compleet, inspirerend als praktisch is. Men vindt het boek zeer verhelderend en de energie die men moet opbrengen om het te lezen is dit zeker meer dan waard. Aan de hand van het boek krijgt men inzicht in het ontstaan en de werking van hyperventilatie.

 

Hyperventilatie actief loslaten: wat is er nog mogelijk?

Naast het boek “hyperventilatie actief loslaten” schreef Chris Lenaerts nog een boek over hyperventilatie, namelijk hyperventilatie ontmaskerd. Beide boeken sluiten eigenlijk bij elkaar aan, waarbij het meest recente boek (hyperventilatie actief loslaten) een aanvulling is op hyperventilatie ontmaskerd.

 

Andere artikelen
Top van de pagina